Hvem er First Choice?

First Choice er min 7 årige New Forest pony hoppe, som til dagligt bliver faldt for Gøje.

Mine forældre og jeg har selv avlet Choice, hendes mor Nygaards Frigg, min tidligere ridepony, blev desværre skadet, dyrlægerne anbefalede at vi satte hende i fol, så hun kunne gå og forhåbentlig komme sig er skaden i den tid hun gik med føl, efter Choice var kommet til verden prøvede vi at gå i gang med genoptræning af Frigg, men der var igen forbedring, Frigg lever desværre ikke den dag i dag, og Choice er hendes eneste afkom.

Choice er en mini version af hendes mor, min mor og jeg lovede Frigg at den dag hun gik over på den anden side af regnbuen ville vi passe på Choice, som hun ville have haft gjort det, derfor har tanker på at skulle sælge Choice aldrig været der, hun skal forblive min indtil hun stiller ”heste” skoene.

Choice blev ældre og ældre og så kom dagen hvor vil skulle påbegynde hendes tilridning, og hold nu helt op, jeg har aldrig haft som nem en 4 års, min mor havde longeret hende i godt og vel en måned, og så kom dagen hvor jeg skulle op og ligge på ryggen af hende, der gik ikke mere end 10 minutter, så sad jeg oven på hende og blev trukket rundt af min mor, Choice er nem i al omgang og det har hun været lige siden, MEN i hendes boks skal folk helst ikke komme ind til, medmindre man kender hende ud og ind, og kender hendes særheder.

Choice var med til at gøre slutning af min ponytid helt igennem fantastisk, jeg havde ingen ide om at jeg skulle ende som springrytter, og at hun vil give mig så mange gode oplevelser, men hun har givet mig alt det jeg drømte om, Choice var hende jeg red mit allersidste ponystævne på, og det var helt bestemt den bedste afslutning jeg kunne ønske mig, den allerbedste tur jeg har redet.

I 2019 red Choice og jeg med på Roskilde dyrskue i det store heste show for første gang, og igen var hun bare fantastisk, hun kiggede overhovedet ikke, og sprang alt jeg satte foran hende, i 2018, var hun med i udstillingen på dyrskuet, her gik hun fløj ( nr.1) i sit hold og blev tildelt 22 point, jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forstillet mig at det ville gå som det gjorde, jeg vidste godt at jeg kom med en god pony, men sådan tænker alle nok når de kommer med deres egne ponyer.

Choice bruges både til spring og dressur, vi vil dermed repræsentere Stenholtgaard rideudstyr på dressur- og springbanerne.

Kys på ponymulen – Freya.

    Spread the love

    Freya Mandrupsen

    Gavnholts Tiger II - Konkurrence pony i dressur. First Choice - Konkurrence pony i spring & dressur. Freya N Mandrupsen - Konkurrence rytter. Ambassadør - Stenholtgaard rideudstyr.

    Freya Mandrupsen

    Skriv et svar