Hvem er Gavnholts Tiger II?

Gavnholts Tiger II er min 11 årige New Forest pony vallak, som til dagligt bliver kaldt for Woody.
Jeg fik Tiger da han var 4, og var lige knap og nap ryttervandt, da jeg første gang var oppe og prøve ham lignede han en islænder (Ikke at der er noget galt i det), men han lignede bare ikke den der smukke sorte pony jeg havde siddet og set billeder af, men inden under det tykke lag pels gemte sig en kærlig, men også en lidt fræk 4 års, som har vidst sig og være min bedste ven siden da.

Mine forældre og jeg kørte videre efter jeg havde prøvet ham, for jeg skulle ud og prøve endnu en pony, men jeg valgte hurtigt efter vi havde være ude og se dem begge at det skulle være Woody, vi ringede til den tidligere ejer og sagde vi gerne ville have ham gennem handelsundersøgelse, og her var vi mere end heldige, for 5 minutter efter ringede der nogen og sagde de gerne ville købe ham, men vi kom første, så jeg fik heldigvis æren af min smukke sorte diamant.

Vi har igennem årene oplevet en masse skønne ting sammen, vi har været med 5 år i træk på Roskilde dyrskue, hvor vi har redet med i det store heste show samt Roskilde kvadrillen, derudover har opnået en masse af de mål jeg satte mig inden for min ridning i min ponytid, vi endte med at ride P -klasserne, som var mit største mål, da vi begge startede helt for bunden af og har skulle lære tingene sammen, og så han har bare overraskede mig gang på gang med at være en sand kammerat.

Da min ponytid sluttede var planen egentlig at Woody skulle sælges, men af en eller anden grundt var han “sjovt” nok altid lige skadet den dag der var en der skulle prøve ham, så efter en længere periode hvor vi havde prøvet og sælge ham, valgte mine forældre at jeg gerne måtte beholde ham, jeg vil aldrig nogensinde være foruden ham, så at få lov til at beholde ham har jeg været så glad for lige siden.

Tiger er uden tvivl en dressur pony, for det der med at løfte benene over et spring, er bestemt ikke et hit for Woodys vedkommende, og dermed har vi også kun starte dressur stævner, vi vil dermed repræsentere Stenholtgaard rideudstyr på dressurbanerne 

Et kys på ponymulen – Freya 

    Spread the love

    Freya Mandrupsen

    Gavnholts Tiger II - Konkurrence pony i dressur. First Choice - Konkurrence pony i spring & dressur. Freya N Mandrupsen - Konkurrence rytter. Ambassadør - Stenholtgaard rideudstyr.

    Freya Mandrupsen

    Skriv et svar