Stenholtgaard rideudstyr ambassadør – Midtsjælland

Hej mit navn er Freya N. Mandrupsen og er 18 år gammel.🌸

Jeg har mine 2 New Forest ponyer, som jeg rider stævner på rundt omkring på hele Sjælland, jeg har valgt og beholde dem selvom jeg er faldet for aldersgrænsen, da jeg ikke har haft lysten til at skille mig af med hverken den ene eller den anden, jeg har selv redet begge ponyer til, så der er et helt speciel bånd mellem os, som jeg uden tvivl ved jeg ikke ville få med nogle andre heste eller ponyer.
Jeg har ofte fået spørgsmålet om jeg ikke snart skulle skille mig af med de ponyer og få noget rigtigt ridemateriale, men for mig er det ikke bare ponyer, de er “venner” i verdens klasse som jeg har delt nogle af de største og bedste oplevelser i mit liv.🦄

jeg glæder mig til at arbejde sammen med Stenholtgaard rideudstyr og få en masse hyggelige oplevelser sammen.

    Spread the love

    Freya Mandrupsen

    Gavnholts Tiger II - Konkurrence pony i dressur. First Choice - Konkurrence pony i spring & dressur. Freya N Mandrupsen - Konkurrence rytter. Ambassadør - Stenholtgaard rideudstyr.

    Freya Mandrupsen

    Skriv et svar