Corona vol. 2

Da jeg skrev det første indlæg, var landet lige blevet lukket ned, og vi første alle sammen at navigere i alle de nye tider, her et halvt år efter er vi på niveau 3, og forsøger endnu engang at finde ud af nye restriktioner og regler. Vi fik et par måneder med stævner, og dem fik jeg udnyttet, planen var at holde stævnefri resten af året, for at fokusere på undervisning og lære Dinero at bedre kende, så han kan komme ud i det nye år og JEG GLÆDER MIG! Der er faktisk sket en del siden jeg opdaterede herinde sidst. 

 

Jeg skrev i forårets indlæg om vi var i gang med at indgræsse, nu er de tilbage på vinterfold(sandfold), hvor Düval og Dinero deler fold, så nu bruges tiden på at ordne fold. I foråret hvor vi var hjemsendt, så vi havde masser af tid til vores heste, men efter sommerferien, så har jeg ikke været hjemsendt fra hverken skole eller arbejde. Jeg har for alvor kunne mærke, at jeg har fået en hest ekstra og 3. g begyndt, så på den måde så savner jeg næsten online-skole, men så alligevel ikke. 

 

Jeg er endelig er blevet 18 år, så jeg kan køre mig selv rundt, og slippe for den offentlige transport, især i disse mundbinds-tider. Besøgene hos hestene bliver oftere og oftere, da jeg bare kan køre derud, når det passer ind, hvilket er luksus!!! 

 

På torsdag skal Düval til tandlæge på Slangerupgaard, fordi han skal have taget et røgten af en kindtand, da tandlægen var hernede i sidste uge, så opdagede hun at han havde en flækket tand. Derfor skal han tjekkes om det kan være noget i rødderne der har gjort den er knækket eller hvad der er sket. Der er derfor også sat tid af til en operation, hvis det er nødvendigt. Så det bliver spændende, jeg har allerede ondt i maven over det, i tilfælde af han skal igennem en operation. Han er jo 20 år, og de forstår jo ikke at det er for deres eget bedste, men han skal ikke gå at have ondt, så derfor tager vi op og får ham tjekket. Jeg har planer om at opdatere på instastory igennem dagen, så hvis I har lyst, så kan ifølge med på ”Idaogduval”. 

 

Jeg fortalte i et tidligere indlæg, at MKPHOTOGRAPY havde været forbi og tage billeder af Düval og jeg. De er blevet så fine og jeg skal have bestilt dem, så de kan komme op på væggen på mit værelse. 

 

Tak for at I gad at læse med, pas på jer selv. Jeg håber virkelig ikke jeg skal lave en vol. 3… 😉 

 

Knus 🙂

 

 

 

 

 

    Spread the love

    Ida Sofia Nielsen

    👱‍♀️Ida Sofia ✨ 18🐴 Düval ✨ 21 🐴 Dinero ✨ 14 🏇 Dressur

    Ida Sofia Nielsen

    Skriv et svar