Sadel del 2 og sommerferien

Sadel del 2 og sommerferien

 

Over en måned er nu gået, jeg synes godt nok tiden er gået alt for stærkt også selvom vi har haft denne lange ”corona-sommerferie”, men det gjorde det ikke mindre hårdt at starte i dag. 

                                                                                                                             

Tilbage til indholdet af dette indlæg, hvad er min fornemmelse af sadlen her et stykke tid efter.  

 

Jeg er stadig ligeså vild med at hoppe op i den, som jeg var første gang jeg sad i den. Jeg havde vildt mange problemer med ryggen før, så med den gamle sadel havde jeg altid ondt, når jeg var færdig med at ride, og måtte oftere tage pauser, men det er helt slut nu! Og jeg nyder det, og mine underviserer har også været positivt overrasket over, hvor meget en sadel kan gøre. Det bedste var da jeg var til massage hos Nielstrup-horse, og Düval ikke havde en eneste muskel der sad forkert i sadellejet og det viser bare, hvor meget den rigtige sadel gør for vores pruheste. Og vi fik ros for at han havde videreudviklet hans trapez-muskel, da der var blevet plads til at han kunne bruge dem nuJ Jeg kan stadig varmt anbefale at investere i en prestige sadel, og gæt ja, jeg ønsker mig en magen til Dinero, når jeg skal til at overtage ham fast og vi har fundet den rette rytme. 

Shieldrup stigbøjlerne er fantastiske til dressur også! Det kan godt være at de ikke ligner dressurbøjler, men de er gode og sikkerheden er genial, og ens fødder sidder bare fast, da der er påmonteret små ”søm”, som gør at foden ikke glider frem eller tilbage, og hvis man har tildens til at miste bøjlen under ridning, så er den god, da den er tung, så den er nem at finde undervejs. 

 

Men desværre til selvsamme massage blev han erklæret skadet. Og vi stod overfor et genoptræningsforløb og et farvel til aftenstævnet på Halmtofte. Søde Birgitte mente dog at vi var klar til Sydhavscup afdeling 2. Vi fik et genoptræningsprogram, som vi fulgte og man burde næsten tro, at min massør var træt af at høre fra mig eftersom jeg sendte billeder og videoer af hans udvikling hele tiden J  Han kom dog hurtigt på benene, så han var fit for fight igen, men det var resten af holdet desværre ikke. Så ingen Sydhavscup afdeling 2 for os i år, men vi glæder os til næste år! 

 

Resten af sommerferien er derfor brugt på genoptræning og finde en god rytme med Dinero, som vi håber på snart skal med ud i den store verden. Jeg har også fået planlagt resten af stævnesæsonen, i hvert fald med de stævner der allerede er meldt ud på drf.go. 

 

Håber I har nydt jeres sommerferie og er klar til at komme tilbage til hverdagen igen! J

 

PS glæd jer til næste indlæg, MKPHOTOGRAPHY har været forbi og tage flotte billeder 😉 

Spread the love

Ida Sofia Nielsen

👱‍♀️Ida Sofia ✨ 18🐴 Düval ✨ 21 🐴 Dinero ✨ 14 🏇 Dressur

Ida Sofia Nielsen

Skriv et svar