Ny Sadel

Glemmer aldrig kommentaren der kom i den anden ende af telefonen da Zita ringede til Prestige og bestilte min nye sadel. “ 18 tommer?!!. Er du helt sikker på det skal være en 18 tommer?.. Det er jo en stor sadel”.. Ja de er nok ikke så vant til at en kvinde på min størrelse rider i så lækker en sadel.. Men hvem har sagt at bare fordi man ikke er OL rytter og primært bruger tiden på at ride tur, så ikke skal sidde godt på hesten og have den comfort der gør at man ikke får ondt i knæ og lænd?.. Jeg har nu redet i min helt nye Prestige D2 free på hele 18” og det er intet mindre end fantastisk. Jeg plejer ikke at kunne gå hen ad staldgangen når jeg stiger af pga smerter i knæ og lænd, men det er slet ikke et problem mere. Og Carlo er en helt anden hest at ride på. Men nu er der jo heller ikke noget der forhindrer hans skuldre i at bevæge sig eller noget som trykker forkerte steder. Jeg er måske nok den eneste på mit niveau som har en “sadel af guld”, men når hesten er redet for sædet og de 500 forskellige styreknapper sidder der, så er det satme en vild oplevelse pludselig bare at kunne tænke: “ jeg tror sgu vi sætter i galop her i hjørnet” og at hesten så gør det inden hjørnet fordi man ubevidst har vinklet hofterne til et galopanspring.. Jeg er evigt taknemmelig over den hjælp jeg har fået og at jeg er blevet overtalt til st investere i den sadel, for den gør min og Carlo’s ture ud i det blå og på banen til noget helt specielt og fantastisk.. 👌🏼.. 

    Spread the love

    Dea Romme Larsen

    Jeg er 35, mor til to dejlige børn, arbejder på et opholdssted og på wilhelmsdal. Jeg har Carlo som er en ældre Holstener på snart 21. Livet er fantastisk 👌🏼

    Dea Romme Larsen

    Skriv et svar