Mit drømme Cavallo sæt til det danske vejr

Vi kender alle sammen det danske vejr. Det ene minut er der sol og skyfri himmel, det næste er det øs regnvejr og blæst. Det er simpelthen ikke til at finde ud af, og derfor kan det også være rigtig svært at finde ud af hvad man skal have på.

Jeg har altid et par varme støvler, en varm jakke, handsker, strømper, ridebukser og en trøje liggende fast ude i staldskabet, til de dage hvor jeg kommer direkte fra arbejde og ikke har fået taget ridetøj med.
Det kan også være til de dage hvor jeg enten har fået taget for lidt tøj på, eller det danske vejr lige skulle vise sig fra sin bedste side aka. skybrud. Så er det altså rart med noget tørt tøj.

Jeg har længe godt kunne tænke mig et lang regn ridejakke, da jeg står et sted uden ridehus, og rider i skoven flere gange om ugen. Det bedste sted at kigge efter sådan en, var self. hos Stenholtgaard rideudstyr. Jeg har derfor fundet denne her flotte regnjakke fra Cavallo, som jeg er blevet smask forelsket i. Den er jeg simpelthen nødt til at spare sammen til, så jeg kan klare det danske vejr. Lige pt. har jeg nemlig ikke nogen regnjakke, og det kan altså godt være en våd affære til tider.

Inden under regnjakken skal der jo også være en form for bluse og evt. en trøje. Jeg er selv ret begejstret for bare at have en t-shirt på, men jeg kan altså også ret godt lide en lidt mere dæmpet stævneskjorte, jeg syntes simpelthen det ser så fedt ud. Og så ser man mig sjældent uden en trøje udover, så sådan en måtte jeg også lige finde.
Jeg har derfor fundet frem til en flot Cavallo Stævne skjorte, og en lækker fleece trøje med høj hals, som jeg er stor fan af.

Om sommeren er jeg dog også rigtig glad for at ride i tights, så jeg fandt den her flotte model fra Cavallo, som jeg tænkte ville være helt ideelt til når det så endelig er varmt og solen skinner.
Og så kan man spise masser af kage ude i stalden, uden at skulle bekymre sig om at bukserne begynder at stramme, haha..

Af handsker bruger jeg aldrig andet end Roeckl. De sidder perfekt, er super flotte i design og så holder de altså bare. Jeg har her fundet de helt klassiske, de er så skønne at have på, og kan varmt anbefales.

Jeg har længe gået og ønsket nogle nye ridestøvler, og så at Stenholtgaard havde fået en ny model fra Suedwind. Jeg er blevet mere og mere glad for snøre i ridestøvler. Specielt dem der går hele vejen op af støvlen. Lige pt. kan jeg bare ikke finde ud af, om de skal være brune eller sorte. Uha den er godt nok svær.

Af ridehjelm har jeg valgt denne her sindsygt flotte One K hjelm. Jeg elsker det glossy materiale, stenene på siden og den store skygge. Den er bare alt jeg går og drømmer om. Så den må jeg altså snart få investeret i også. Puha.. Det bliver altså en dyr fornøjelse. Det er godt at Zita bor så langt væk fra mig. Ellers ville det gå helt galt. 
Hjelmen kan fåes i butikken, og ellers kan den bestilles hjem til en.

Det var min lille drømme collage fra Stenholtgaard rideudstyr, til det danske vejr.

Håber i får en rigtig dejlig dag, og at vejret begynder at arte sig igen.

    Spread the love

    Cecilie Buckflash

    26 årig jagt rytter der elsker at opdatere sin, hverdag med sine dyr på de sociale medier.

    Cecilie Buckflash

    Skriv et svar