Nyt Kapitel

Så sluttede mit år på Brøderup Efterskole og nu har jeg sommerferie🥺 

Brøderup Efterskole er en efterskole som sætter spor! En efterskole som har det bedste fælleskab, de bedste lærere og de bedste elever! Aldrig har jeg mødt så mange ubeskrivelige dejlige mennesker!🤩 Kommer helt sikkert til at savne det!🙏🏼 Brøderup Efterskole er en skole som helt klart kan anbefales hvis du vil prøve livet som en efterskole elev, og så har de ufattelige mange forskellige linje/valg-fag man kan vælge imellem! Og ridningen er i top!👌🏼 

Nu begynder så et nyt kapitel for mig. I sommerferien kommer jeg til at bruge min tid på at træne hårdt i min sport, efter en længere periode uden hest på efterskolen er jeg blevet lidt rusten… men jeg er hurtig tilbage i rytmen.

 
 
    Spread the love

    Karen T jensen

    🔹 Karen Toxværd 16år 🔹 BraveHeart 8år 🔹 Springrytter fra Danmark 🔹Sponsorede af Stenholtgaard Rideudstyr

    Karen T jensen

    Skriv et svar