Sydhavscup afd. 1

Årets første stævnedag, dog noget senere end forventet og planlagt. Efter Corona havde aflyst hele forårets stævnesæson, så var det tiltrængt at komme ud og vise flaget, og det var tydeligt, at der var andre ryttere der også havde savnet stævnerne. 

 

Tilmeldingerne væltede ind på den sidste tilmeldningsdag og pludselig var vi 7 hold, altså 28 startere i Dressur Hold. Jeg havde besluttet, at kun at skulle ride hold og have ham den gamle røde med. Düval købte jeg faktisk i sin tid ude på Halmtofte, og der var mærkbart at han kendte stedet.

 

Den sidste uge op til stævnet er gået med at træne program. Vi har fået renoveret vores ridehus, så det åbnede først i sidste weekend, ellers så har jeg bare øvet det på B-bane, men det er noget andet end på A-bane. 

 

Hele ugen op til stævnet har det simpelthen været det skønnest vejr og det har næsten været alt for varmt til at ride i, men det skiftede fuldstændigt fredag den 19/06, og vi håbede alle da vi stod og pudsede udstyr og flettede, at det ville stoppe til lørdag morgen.

Jeg valgte at flette og sy fredag aften, så han ville få mest muligt tid på fold, desværre havde jeg bare en hest der fandt foldens grushul og blev ved med at rulle sig indtil han var våd og fyldt med grus. Da han så kom ind lørdag, var han gennemblødt og fyldt med grus, så jeg skyllede ham panisk med vand for at få gruset ud af pelsen, så hverken underlaget eller gjorden kunne drille ham. Og så var det ellers bare under vores varmelamper og efterfølgende på med uldtæppet og Back on Track staldgamacher på. Det stod bare ned i stænger hele fredagen, så den bane vi skulle have haft redet på var helt druknet, så de ringede omkring ved 21:30 og spurgte om vi stadig ville startede, hvis starttiden blev senere. Min planlagte starttid var klokken 13:06, og min starttid endte med at være 16:09, men det lovede super fint, da vejrudsigten ikke lovede regn efter klokken 14 i Nakskov. YES, tænkte jeg, så bliver hverken hest eller jeg ikke helt gennemblødt, men kan man stole på vejrudsigter? NEJ!! Ej, det stod ikke ned i stænger, da jeg red på banen, men det regnede nok til at dommeren, som sad i en bil måtte have vinduesviskerne tændt.

Dagens mål for mig var bare at huske programmet, få en god tur og komme over 60%. Düval er jo en gammel herre i spillet, så han har jo prøvet det her stævnefis et utal af gange og har helt styr på alle programmerne, så vi skal også lige huske, at være enige, om hvilket program vi rider 😉 I dag var bare vores andet stævne sammen, og til vores sidste stævne, som var i Oktober 2019, der red jeg en LD1 og en LD2, men der er jo minimumskrav til holdkonkurrencen og det er en LC1, så det red jeg i dag. Vi lavede en personlig ny bedst, så nu lyder rekorden på 64%

 

Det værste ved regnvejret var jo min nypudset Prestige sadel fra Stenholtgaard blev våd! Men heldigvis var der så meget check på programmet, at jeg kun var udenfor 2 minutter før min starttid og indtil vi kom tilbage til ridehuset, så det var dejligt, at trods vejret var der tjek på tiderne og fulgte dem på klokkeslættet. 

 

Alt i alt en super dejlig dag og jeg glæder mig til anden afdeling! J

Spread the love

Ida Sofia Nielsen

👱‍♀️Ida Sofia ✨ 18🐴 Düval ✨ 21 🐴 Dinero ✨ 14 🏇 Dressur

Ida Sofia Nielsen

One thought on “Sydhavscup afd. 1

Skriv et svar