Happy birthday & rehabilitation update

I dag har min bedste ven Jacki fødselsdag.
Hun bliver hele 14 år, hold nu op hvor tiden går!

Jeg tog tidligt ud i stalden sammen med min sidekick Ironhide, for at tage billeder af os 3 sammen. Det gik ca. lige så godt som det altid gør, når jeg prøver at lave noget med de 2.
Jeg havde købt balloner hvor der stod Hurra på.
Men da jeg havde pustet dem op, fået bundet dem sammen, så Jacki kunne have dem rund om halsen, og lige skulle ned og sætte kamerat op. Så kunne jeg høre 2 brag oppe fra stalden af..
Det var så Jacki der ikke syntes hun skulle have dem på mere, så jeg måtte tage de flag jeg havde købt og bruge i stedet.

Jeg kæmpede en brag kamp for at få Ironhide til at stå stille, og Jacki til ikke at spise græs og have ørerne frem. Kan du sige lorte billeder!

Jacki’s fødselsdags gave som hun plejer at få, var denne her gang en omgang pedicure. Smeden var nemlig forbi og ordne hovene, så de er fine igen. Derudover har jeg brugt næsten 1200 kr. på bare tilskudsprodukter i sidste mdr. så jeg syntes jeg har brugt rigeligt af penge på hende.

Mht. hendes genoptræning, så går det super godt.
Vi har nu været i gang i en mdr. og utroligt nok, så følger vi min genoptræningsplan som jeg lavede til at starte med. Det er egentligt ikke fordi, at jeg går og kigger på den dagligt. Faktisk har jeg slet ikke kigget på den, siden jeg lavede den. Men den er også rimelig lige til, og så vil jeg hellere lytte til Jacki på den gældende dag, end at kigge på et styk dokument, hvor der står hvad vi skal.
Vi har skridtet i en mdr. og er nu klar til at lægge lidt trav intervaller ind. Først og fremmest, så har Jacki taget super godt på, og ligner en sund og rask hest igen.
Siden vi er flyttet, har vi været ude og gå ture i skoven stort set dagligt for hånd. Vi går flere km. på forskelligt underlag og bakker, så der er blevet trænet balance, konditon og styrke, som har været med til at Jacki allerede nu ser pæn ud, og er klar fysisk til lidt “hårdere” arbejde.

Jeg har skridtet et par gange på hende uden sadel, og kan også tydeligt mærke en forskel. Nu vælger jeg dog at ligge min sadel på hende, nu hvor vi skal have lidt trav intervaller. Til dels for at skåne hendes ryg, men også fordi min balance og konditon er ca. lige så dårlig som hendes. 

Det var lige en hurtig update herfra. 
Husk du altid kan følge med på Facebook, Instagram og Youtube under Cillebsbequestrian

  Spread the love

  Cecilie Buckflash

  26 årig jagt rytter der elsker at opdatere sin, hverdag med sine dyr på de sociale medier.

  Cecilie Buckflash

  One thought on “Happy birthday & rehabilitation update

  Skriv et svar