Italienske Tech Strirrup blandt verdens bedste

Italienske Tech Strirrup blandt verdens bedste

Italiensk design, teknologi og funktionalitet når det er bedst. Sikkerheden er i fokus hos producenten af Tech Strirrup. 

Stigbøjlerne er fremstillet af aluminium med lækker shiny finish. Alle modeller er godkendt af FEI samt Dansk Rideforbund og sortimentet spænder over spring, dressur, military, jagt og væddeløb. De fleste modeller fås både i standard og som sikkerhedsbøjler. Andre features er stødabsorberende funktion og vinklet pad.
Der findes også stigbøjler til børn, som har den videste åbning på markedet, når sikkerheds-mekanismen udløses. 

       

Startede som motorcykelproducent 

Tech Stirrups bliver produceret i Italien på egen fabrik. Firmaet startede egentlig som fabrikant af højteknologiske motorcykeldele designet af ingenører, som har eksisteret siden 1960’erne. De så muligheden i at udvikle stigbøjler af høj teknisk standard og efter mange prototyper og tusindvis af tests, kom de første Tech stigbøjler i produktion i 2014. Grundet det funktionelle design og den unikke sikkerheds-mekanisme er der vundet EU patent. 

 Tech Stirrups stigbøjler er lavet af radiografisk og certificeret materiale. Før emballering gennemgår alle stigbøjler en brudstyrke-test, der udføres med maskiner, som er specielt lavet til formålet. 

Ønsker du at bestille et par så kontakt Stenholtgaard Rideudstyr.

    Spread the love

    Skriv et svar