Sadelnyhed fra Prestige – Synchrony

Mød fremtidens springsadel – “Prestige Synchrony”

Ny bom, der forbedrer ydeevnen for både hest og rytter. “Coccyx-protection-.system” – CPS – der absorberer al bevægelse. CPS-teknologien blev udviklet til at beskytte rytterens sædeben og ryg. 

Bommens opbygning giver rytteren mulighed for at placere sadlen længere fremme uden at blokere for hestens skuldre. Disse egenskaber sikrer større bevægelsesfrihed, hvilket gør det muligt for hesten at bevæge sig uden begrænsninger under hver af de tre gangarter og mens den springer.

Siddepositionen er dyb og drejningen er smal, hvilket giver rytteren en tæt kontakt med hesten. Sædet er bredere udadtil og meget behageligt takket være de nye membraner. Sadlen har kortere anatomisk formede paneler med et større overfladeareal, hvilket fører til bedre vægtfordeling. 

 

Spread the love

Skriv et svar