Sparkeplader – en fantastisk ide

Mange ejere og ryttere bruger tunge, dyre gummipuder for at forhindre hesten i at blive udsat for skader, hvis den sparker i boksen eller under transport. Derfor udviklede Kentucky Horsewear deres nye Kick Pad. Den kan bruges forskellige steder – f.eks. Boks, varevogn eller lastbil. Ved at bruge de forstærkede ringe kan du fastgøre det, hvor du vil.

En masse heste, der sparker i deres bokse, rides i internationale shows. En letvægts Kick Pad er let at tage med dig og tilbyder din hest den beskyttelse, den har brug for, uanset hvor han / hun er. Stoffet er meget stærkt og har en vandtæt belægning på indersiden og et vandafvisende lag på ydersiden. Kick Pad er meget let at vedligeholde. Fyldet er lavet af stødabsorberende skum med en tykkelse på 4 cm.

Spread the love

Skriv et svar