Forelskelse i produkter

Jeg har siden starten af januar været på jagt efter nogle af Kentuckys mest populære items. Jeg lagde først mærke til Kentucky på store hestedag i september sidste år, men der synes jeg ikke rigtigt jeg have noget at bruge de mange fine ting til. Men da jeg tog til Herning, troede jeg kun det var dækner og grime, men hold nu op, hvor tog jeg fejl. Herning var nærmest overfyldt med Kentucky, både grimer, underlag, dækner, klokker, gamacher og tasker. Desværre var der ikke nogen tilbud i Herning, så jeg kom kun hjem med et sæt stævnegamacher fra Kentucky.

Jeg har brugt super meget tid foran computeren her på det seneste, for at finde de ting der står højeste på ønskelisten, og om der er noget jeg bliver nødt til at eje inden. Nedenfor kommer min ønskeliste. Der kommer ikke til at være reklamelinks, da det hele kan købes hos Stenholtgaard eller bestilles derved.

Første ting er Kentuckys ”Sheepskin leather boots white” Det er et par almindelige hvide klokker, men lammeskin foroven, og så matcher de mine stævnegamacher. Jeg synes i hvert fald de er super fine, og kvaliteten virker god.

Næste ting er deres ”bridle bag”. Jeg har længe kigget efter en god trensetaske, og her er deres kvalitet ikke til at tage fejl af igen. Jeg kan godt lide at det hele matcher, så jeg har også sat støvletasken på listen også.

Da jeg var i Herning, opdagede jeg noget af det smarteste længe. Det var Kentuckys ”Towel dækken” som et kæmpe stort håndklæde i et dækken. Det må jeg eje på et tidspunkt! Der findes ikke noget værre end at stå og forsøge at tørre en drivvåd hest med et badehåndklæde, det er umuligt. Her der smider du bare et dækken på, og der er hals på også! Så nu skal man bare tørre ben med et badehåndklæde.

Det allersidste produkt jeg vil nævne her, er deres velkendte ”show rug” Jeg tror ikke jeg behøver at fortælle om det.

Jeg glæder mig i hvert fald til at få købt nogle af produkterne. Og man kan vel ikke kalde det et impulskøb, hvis jeg har kigget på det siden september? 😉

Tak fordi I gad at læse med, vi ses i mit næste indlæg.

Knus 🙂

    Spread the love

    Ida Sofia Nielsen

    👱‍♀️Ida Sofia ✨ 18🐴 Düval ✨ 21 🐴 Dinero ✨ 14 🏇 Dressur

    Ida Sofia Nielsen

    Skriv et svar