Kategorien Bøger

Alt om bøger. Har du læst en god bog? Eller leder du efter en speciel bog? Skriv det her.

Indlægget er et testindlæg.

En slags boganmeldelse

I disse Corona tider, hvor flere har mere tid til at læse, vil vi gerne anbefale en bog.
Til forskel fra mange horsemanship metoder, så er dette nærmest usynlige teknikker. Det handler i grove træk om, at fjerne pres for at få hesten til at f.eks at flytte sig, i stedet for at bruge pres.


Det kan virke lidt tungt at læse og hvis man ikke er super nørd eller meget dedikeret, så kan det godt være man må give op på et tidspunkt. Men det giver i hvert fald inspiration, til at gøre omgang med heste lidt lettere på alle måder.

Leslie Desmond er medforfatter på bogen. Hun underviser stadig og har oprettet et online forum med instruktioner og emner. Det kræver dog at man betaler for et abonnement.
Det er også muligt at finde hende på facebook, hvor hun poster alverdens videoer og tegninger, som tit kræver en dybere forklaring…

Bogen er på engelsk.

Expert horseman Bill Dorrance chose the name True Horsemanship Through Feel because feel” is the language of horses. Learning that language can expand any horseman’s knowledge and abilities whether he or she is learning to ride, train, or compete.
In a writing style that is generously detailed and packed with meaning, Dorrance directs the reader’s attention to the many subtle things about how horses and humans act and interact. In these pages, he urges us to reach toward a deeper level of insight into horses and their riders, as he shares a wealth of helpful information.
With hundreds of illustrations, True Horsemanship Through Feel takes the reader step by step through the basic challenges that have characterized horse-human relations for centuries. Drawing on his years of experience, Bill Dorrance has crafted a book that imparts knowledge previously available only by word of mouth.

Køb bogen: Bogreolen.dk

Spread the love

Skriv et svar